Digitaal Strateeg

Home / / Digitaal Strateeg

 

Ervaring

+5 jaar

Locatie

Gent

Strategy first. Geen catchy marketingcampagnes mét resultaat zonder een vernuftige digitale strategie. Om klanten te helpen in het uitdagende vraagstuk van het bos en de bomen zoekt Wijs een slimme strategische kop met gezond boerenverstand.
Staat relevantie centraal in jouw bestaan, en hou je ervan om via interviews, workshops en customer journeys tot de kern van de zaak door te dringen? Slaag je erin om deze abstracte begrippen bovendien te vertalen naar een helder, inspirerend verhaal?Then we have a match!


* Noem je jezelf liever, creatief strateeg, digital business engineer, evangelist, online strateeg, webstrateeg, online presence guide, customer journey manager of wat dan ook? Maakt ons niet uit, we don't discriminate!

Digitaal strateeg in a nutshell ... 

 • De brug slaan tussen bedrijfsdoelstellingen van topklanten en klantenbehoeften. Deze ‘sweet spot’ opnemen in een uitgekiende strategie, en vertalen naar een waterdicht actieplan
 • Enthousiasmeren, inspireren en vervolgens adviseren. Je slaagt erin om iedereen aan tafel mee te nemen in jouw verhaal. Je neemt niks als vanzelfsprekend en stelt alles in vraag, maar verliest nooit de focus uit het oog.
 • In elke fase rekening houden met alle mogelijke marketingkanalen en technieken die jouw strategie kunnen ondersteunen. Het succes van jouw strategie moet achteraf gemeten en bijgestuurd kunnen worden.
 • De laatste webtrends combineren met jouw expertise en die van je collega’s. Je kan klanten overtuigen met duidelijke argumenten en cijfers overtuigen om uit hun vertrouwde comfortzone te stappen en grensverleggende resultaten te halen.
 • Volop gaan voor kwaliteit. Als product owner  overzie je de kwaliteit en de door jou vooropgestelde webstrategie. Je gooit bovendien ideetjes op en spot opportuniteiten die de key account manager binnen kopt. Je hebt hierin een proactieve en creatieve houding.
   

Do you have what it takes?

 • Een stevig fundament online marketing (dus net iets meer dan SEM).
 • Je combineert je achtergrond met hands on praktische kennis van online marketing. Tools zitten je in de vingers.
 • grote passie voor webtrends en hun effect op het gebruik van de (online) marketingmix
 • een nieuwsgierige, klantgerichte, conceptueel denkende aard die graag al eens met out-of-the box denkoefeningen speelt.
 • geen enkel probleem met je ideeën presenteren. Jouw presentatievaardigheden en workshop skills zijn top notch.

  Goesting in een pluspunt? Laat het dan zeker weten mocht je kennis van en gevoel voor UX & UI hebben.

Want to play?

Mooi, wij ook! Heb je vragen, mail Mieke via vacatures@wijs.be. Ze helpt je graag verder.
Alles duidelijk? Laat dan zeker je gegevens achter via onderstaande knop. Tot snel!

Maak alvast kennis met enkele van je collega's en hun ervaring

Stefan Jenart

Digitaal Strateeg

Kies een bestand...