Wijs UX Studio

UX design at speed

01 Gespecialiseerd UX design team 

Een team van topdesigners met een brede kennis van user experience design, met telkens een specialisatie binnen dat domein: usability, interaction design, service design, UX research,... Alle nodige expertises voor het uitwerken van websites, native apps en digitale producten voor jouw digitaal ecosysteem.

 

02 Uw digital roadmap tot leven gebracht 

Ons doel is om jouw business en de noden van jouw eindklanten te begrijpen. Die vertalen we naar digitale features en touchpoints vanuit jullie eigen digitale strategie. Wijs UX studio wordt een extentie van jullie team met als doel om snel en op schaal je digitale roadmap in de markt te zetten. 

 

03 Van idee naar realiteit 

Van ruw concept over UX en UI design tot het ondersteunen van uw development teams bij de implementatie, Wijs UX Studio biedt de know-how, snelheid en cross-silo impact van een user centered agency, gecombineerd met de schaal en flexibiliteit van in-house consultants. 

 
 

04 Zeer nauwe samenwerking

Ons team werkt op dagdagelijkse basis samen met jullie team. We hebben een collaboratieve mindset die gericht is op snelle interacties en beslissingen doorheen de verschillende business units van jouw organisatie.

Dankzij een compleet transparant partnership, leert jullie team ook bij van ons team. We hanteren samen met jullie onze bewezen methodologieën en kennis van de gebruiker en brengen al doende jullie team naar een hoger niveau.

 

Hoe samenwerken?

Challenge

Concepten tot leven brengen
Wijs UX studio helpt complexe ideeën of problemen omzetten naar een tastbaar prototype of ontwerp, als proof of concept voor stakeholders.

Touchpoint

Nieuwe features introduceren
We verbeteren een bestaande digitale touchpoints om het intuïtiever en eenvoudiger te maken. Of we voegen er nieuwe features aan toe zonder de consistentie uit het oog te verliezen.

Ecosystem

Jouw ecosysteem verbeteren
Schaal bepaalt groei en succes. We ontwerpen nieuwe features binnen het bestaande ecosysteem, om het naar een hoger niveau te tillen.


Klaar voor een impact op jouw digitale roadmap? Stijn bekijkt graag met jou de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Bel ons +32 9 335 22 80