Mieke van Alphen

HR

Een psychologe met interesse in IT? Het bestaat. Mieke liep stage bij Wijs tijdens haar masteropleiding Arbeids-en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Brussel en keerde na het behalen van haar diploma meteen terug. Nu bijt ze zich met de glimlach vast in het vinden van nieuwe collega’s en gelukkig maken/houden & coachen van de bestaande. Buiten de werkuren vind je Mieke vaak lezend, dansend of kokend terug. Tips over mooie interieurwinkels of heerlijke recepten (met chocola!) mag je haar dan ook altijd geven.

Collega worden van Mieke?

Bekijk onze vacatures voor HR

Gepubliceerde inzichten van Mieke

Wijs steunt YOUCA action day

24 October 2017 - Mieke van Alphen

YOUCA staat voor Youth for Change and Action en heette vroeger zuiddag. Maar liefst 15.000 leerlingen ruilden de schoolbanken 1 dagje voor de werkvloer, en droegen zo bij aan een aantal projecten in binnen- en buitenland. Bij Wijs kregen we een dagje hulp van Isaac en Sander. Ze vertellen kort wat ze ervan vonden.

Community Day 2017

16 October 2017 - Mieke van Alphen

6 oktober om 8u30, kantoren van Wijs: geen klant te bespeuren, lege bureaus en een troepje collega’s in versleten kleren vol verfspatten… Het is een jaarlijks terugkerend beeld en het teken dat het weer Community Day is. Die ene dag in het jaar dat we onze computer een hele werkdag dichtklappen en echt de handen uit de mouwen steken om een goed doel te helpen. Dit jaar trokken we naar vzw Verburght in Landegem.