Ilse Jansoone

CFO

Ilse is bedrijfspsychologe van opleiding met heel wat ervaring in HR en internetbusiness. In 2011 heeft ze deze expertises bij Wijs gecombineerd als HR Manager. Haar stokpaardjes zijn: innovatieve arbeidsorganisatie als basis voor een future proof rekruterings- en retentiebeleid en HR als marketeer op de arbeidsmarkt. Ondertussen is Ilse CFO geworden binnen Wijs.

Collega worden van Ilse?

Bekijk onze vacatures voor CFO

Gepubliceerde inzichten van Ilse

Hackathon 2016

24 August 2016 - Ilse Jansoone

Elk jaar geeft het management van Wijs 2 dagen lang de sleutels van het bedrijf aan het team. Tijdens die 48-uren-hackathon is er plaats zat om te innoveren, te testen, te doen, te leren.

Wijs kleurt je dag

14 October 2013 - Ilse Jansoone

Vrijdag 11 oktober was het bij Wijs een speciale dag - Community Day: 3 scholen aan de Muide helpen, die echt wel een opknapbeurt konden gebruiken.

Het was een wijze HR stage

31 January 2013 - Ilse Jansoone

Ik loop ondertussen een kleine vijf maanden stage bij Wijs. In één blog samenvatten wat je op die tijd gedaan, geleerd, ervaren hebt is niet zo gemakkelijk.

Social recruitment

01 April 2012 - Ilse Jansoone

Onze HR Manager bracht op 27 maart een presentatie op de Vacature.com e-Recruitment Day hoe we bij Wijs social media inzetten om nieuwe collega's te vinden.