Wijs is verhuisd naar een nieuwe locatie

8 juli 2018 Inzichten /

Online zitten we nog op dezelfde plaats, maar fysiek zijn we verhuisd! Op 7 juli zwaaiden we de Voorhavenlaan voorgoed vaarwel. We trokken richting nieuwe zuidelijke oorden, namelijk naar de Foreestelaan 1, in het zuiden van Gent.

Onze nieuwe stek - ook wel ‘The White House’ genoemd - huisvest deze keer niet enkel Wijs, maar zo goed als alle leden van de Mandelbrot groep. Voortaan zullen we de lunchtafels dus delen met onze collega’s van onder andere Cantilis, Mandelbrot en NCube.

Wie ons oude kantoor de laatste maanden bezocht heeft, zag dat de drukte er wel erg gezellig werd. Wijs blijft groeien, met als gevolg dat het kot stilaan te klein werd. Het was tijd voor een nieuwe stap. 

Je kan ons dus voortaan in de Foreestelaan 1 vinden. Dit is een nieuwe weg (speciaal voor ons kantoor aangemaakt, jawel!), dus mocht je GPS wat kuren vertonen: de straat ligt tussen de Toemaattragel en de Moutstraat. Wanneer je van de Ottergemsesteenweg de Moutstraat inrijdt, dan ga je net onder de spoorwegbrug naar links, daar vind je de Foreestelaan.

We kijken er enorm naar uit om je rond te leiden in ons nieuwe kantoor!

Lees meer

Nieuwsbrief

Doe zoals meer dan 1700 marketing en design experts en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol inzichten, tips en verrassende nieuwigheden.