Wijs op Digital Marketing First 2013

15 oktober 2013 Inzichten /

Wijs maakt er sinds enkele jaren een gewoonte van om sterk aanwezig te zijn op Digital Marketing First, de beurs bij uitstek voor professionals in de digitale sector. Ook dit jaar zijn we opnieuw van de partij op donderdag 17 oktober in Tour&Taxis Brussel. Niet alleen de aanwezigheid van zoveel belangrijke spelers uit de sector, maar ook de talrijke interessante en leerrijke workshops zijn een pluspunt om een dagje af te zakken naar de beurs.

Kom zeker langs op onze stand (B19) voor een kop koffie en een leuke babbel. En wanneer je aanwezig bent op DMF, vergeet dan niet de presentatie van Bart De Waele mee te pikken over Digital Trends. Hij spreekt in zaal 2 om 12 uur.

Wijs gaat verder dan zomaar 'een stand' op DMF

Wij willen jouw kennis rond digitale strategieën en technieken op de proef stellen met de "Ben jij Wijzer dan Wijs"-quiz. Registreer je alvast vandaag op quiz.wijs.be, neem vanaf 17 oktober deel aan de quiz en volg live de rankings.

Bazookas, hét gamebedrijf uit het Heaven-Can-Wait-ecosysteem, werd gecontacteerd door het Wijs-team om samen de handen in elkaar te slaan om deze challenge op poten te zetten.

Bazookas geeft alvast een kleine preview van de game in hun guest post en gaat dieper in op gamification en de achterliggende technieken.

De stand van Wijs op DMF

Lees meer

Nieuwsbrief

Doe zoals meer dan 1700 marketing en design experts en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol inzichten, tips en verrassende nieuwigheden.