Wijs: jouw premier Google Partner

26 oktober 2016 Inzichten /

Wijs mag zichzelf al jarenlang Google Partner noemen, maar nu kregen we ook het label ‘premier partner’. Het rode label is het hoogste label van Google en wordt enkel toegekend aan partners die een bepaald aantal Google-certificaten en AdWords-resultaten kunnen voorleggen.

Blauw en rood

Onlangs paste Google haar beleid rond partnerlabels aan. Google biedt nu 2 mogelijke labels of badges: het blauwe ‘Google Partner’ en het rode ‘Premier Google Partner’. De Premier Partner badge is er ‘voor toonaangevende bureaus die voldoen aan strengere eisen op het gebied van uitgaven, extra certificering en bedrijfsprestaties’. We zijn dan ook trots dat Wijs die badge moeiteloos kon verwerven.

Hallo, met Google?

Dat we in rechtstreeks contact staan met Google heeft uiteraard voordelen voor jou als klant. Maar daarnaast betekent het ook dat we onze expertise voortdurend op peil kunnen houden. Premier partners kunnen immers gebruik maken van rechtstreekse ondersteuning van Google, toegang tot Google events en trainingen, en zelfs specifieke managementtrainingen en meer ondersteuning. Als je met Wijs in zee gaat, ben je dus zeker van online marketeers die helemaal mee zijn en hun sporen verdiend hebben. Dat maakt dat wij zeer goed geplaatst zijn om te helpen bij jouw online doelstellingen.
Zo bouwen we samen aan nog meer groei en nog straffere resultaten voor jouw bedrijf. 

Op zoek naar online marketing expertise? Maak een afspraak met ons.

Michiel Pattyn
Account Manager / Online Marketeer

Lees meer

Nieuwsbrief

Doe zoals meer dan 1700 marketing en design experts en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol inzichten, tips en verrassende nieuwigheden.