SensioLabs audit van Harmony

7 maart 2018 Inzichten /

Vier jaar geleden voelden we een sterke vraag bij onze klanten naar een modulair en schaalbaar platform dat zich leent voor retailers en e-commerce spelers. Tot op vandaag zijn er weinig CMS systemen die daar echt aan voldoen. Het zijn ofwel grote complexe suites waarvan onze klanten de helft niet nodig hebben, ofwel zijn het basispakketten zoals Shopify die zich niet voldoende laten aanpassen naar de specifieke behoeften van die organisatie. Uit die zoektocht is Harmony ontstaan: ons eigen, op Symfony gebaseerde webplatform dat net dát wil doen. Het is modulair, schaalbaar, en gewoon perfect voor e-commerce.

Nu, na drie jaar ontwikkeling, tientallen mooie projecten, werd het tijd voor een kritische externe blik. En wie beter om het platform te laten doorlichten dan SensioLabs: de godfathers van Symfony zelf.

Om definitief komaf te maken met de mythe dat developers niet creatief kunnen zijn, hebben we het verslag opgedeeld in een creatieve en een technische versie. Wie weet trekt het wel de aandacht van de Gouden Uil jury.

Tim Vermaercke
PHP Developer

Lees meer

Nieuwsbrief

Doe zoals meer dan 1700 marketing en design experts en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol inzichten, tips en verrassende nieuwigheden.