Marnik maakt plaats voor nieuwe sales manager

8 december 2011 Inzichten /

Marnik D’Hoore, oprichter van online marketing bureau bSeen (sinds 2000) en commercieel directeur binnen de fusie Netlash-bSeen, heeft besloten om zijn operationele functie binnen Netlash-bSeen neer te leggen. Na een knap groeitraject met bSeen van 2 naar 25 medewerkers en een geslaagde fusie tot het nieuwe bedrijf Netlash-bSeen van 51 mensen, heeft hij beslist om zich opnieuw voltijds te focussen op zijn roeping als pionier in de internetsector met onder meer zijn nieuw project Bloovi.

Om het met de woorden van Marnik te zeggen: “Ik ben heel erg trots op wat we hier met dit team samen hebben opgebouwd en ik zie dat deze groep ook de structuur en de competenties heeft bereikt dat ze Netlash-bSeen verder kunnen laten groeien. Het is een harde, weldoordachte beslissing geweest maar nu het bedrijf een groei van 20% heeft gerealiseerd, zelfs in dit fusiejaar, is dit het juiste toppunt om zo’n gedurfde stappen te nemen.”

Wat betekent dit concreet?

Marnik blijft nog sterk betrokken bij Netlash-bSeen achter de schermen als mede-eigenaar van het bedrijf. Ondertussen is Netlash-bSeen actief op zoek naar een nieuwe sales manager die het praktisch commercieel management zal doortrekken om de geplande groei proactief vorm te geven en de visie, om het Belgische internet iedere dag iets beter te maken, samen te realiseren.

Zowel het management als de medewerkers van Netlash-bSeen staan erop om Marnik ook via deze weg te bedanken voor zijn warme, menselijke aanpak binnen een keiharde en gedreven internetwereld en wensen hem het allerbeste met zijn nieuwe toekomst.

Verdere info:
Bart De Waele, bart@netlash-bseen.be
Marnik D’Hoore, marnik@netlash-bseen.be

Feitelijke informatie:
Marnik D’Hoore is internetondernemer sinds 1998.
Meer info: http://www.linkedin.com/in/marnikdhoore

Netlash-bSeen is één van de toonaangevende digital agencies binnen de top 10 van de Belgische markt en biedt een geïntegreerde totaalaanpak. Van websites bouwen die scoren tot een resultaatgerichte Online Marketing strategie. Het bedrijf fusioneerde in maart 2011 en telt ondertussen 51 webspecialisten.
Meer info: http://www.netlash-bseen.be

Bart De Waele
CEO & Founder

Lees meer

Nieuwsbrief

Doe zoals meer dan 1700 marketing en design experts en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol inzichten, tips en verrassende nieuwigheden.