Fusie binnen de Belgische internetsector - bSeen en Netlash worden één bedrijf

4 januari 2011 Inzichten /

Webbouwer Netlash (www.netlash.com) en Online Marketing Bureau bSeen (www.bseen.be) bundelen vanaf 1 maart 2011 de krachten.

Het fusiebedrijf Netlash-bSeen zal de complementaire diensten van beide bedrijven blijven uitvoeren: goede websites bouwen, websites voorzien van kwaliteitstrafiek, en websites optimaliseren voor conversie op basis van web analytics. De fusie laat echter ook toe om dit op een geïntegreerde manier te doen.

Samen willen we voor onze klanten dé online specialisten zijn, die resultaten halen. Onze missie: de online business doelstellingen van onze klanten realiseren, en tegelijkertijd het Belgische web beter maken.

bSeen is als online marketing bureau sinds 1998 gespecialiseerd in zoekmachine marketing, conversie-optimalisatie en web analytics. Het team van 22 professionele en gedreven medewerkers levert meer bezoekers, meer klanten, en meer online resultaat. bSeen behaalde het Qfor label en is een Google GAAC partner (Google Analytics Authorized Consultant) en Google Adwords Qualified Company.

Netlash is een toegewijd webbureau dat sinds 2006 bruikbare, zoekmachine-vriendelijke en converterende websites maakt. De 24 gepassioneerde webheads geloven dat ze het best van al de online doelstellingen van hun klanten dienen door de eindgebruiker centraal te stellen. Netlash behaalde het Qfor kwaliteitslabel, en is Anysurfer Certified Partner.

Zowel Netlash als bSeen werken voor klanten die online sales en leads willen genereren. Deze klanten vragen meer en meer een geïntegreerde aanpak en een online bureau dat de verschillende expertises (SEO, SEA, informatie-architectuur, webdesign, webdevelopment, analytics, user testing, social media, e-mail marketing…) coördineert en op elkaar afstemt. De beide teams kunnen deze expertise bieden; het fusiebedrijf zal deze geïntegreerd aanbieden.

We hebben dezelfde visie op internet, en dezelfde bedrijfscultuur. Samen blijven we voorlopers, en proberen we richting te geven aan het Belgische web. Vanaf 1 maart 2011 doen we dat ook juridisch (in een gefusioneerde vennootschap) en fysiek (in het nieuwe kantoor op de Voorhavenlaan in Gent).

Meer over Netlash: www.netlash.com.
Meer over bSeen: www.bseen.be.

Contact bij vragen:
Bart De Waele
bart@netlash-bseen.be
09 335 22 80
Voorhavenlaan 31/003
9000 Gent

Marnik D'Hoore
marnik@netlash-bseen.be
09 331 55 50
Kortrijksesteenweg 214 b
9830 Sint Martens Latem

 

Bart De Waele
CEO & Founder

Lees meer

Nieuwsbrief

Doe zoals meer dan 1700 marketing en design experts en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol inzichten, tips en verrassende nieuwigheden.