Duodag: stagiaire Karen aan het woord

22 maart 2013 Inzichten /

Gisteren is de vierde Duodag, de doedag voor personen met een arbeidsbeperking, doorgegaan. En deze keer was Wijs ook van de partij. Project manager Joke en haar team namen Karen onder hun vleugels en lieten haar gedurende de hele dag proeven van het leven en werken bij Wijs.

Karen vertelt hoe ze het heeft ervaren:

 

"Op donderdag 21 maart kwam ik op duodag bij Wijs. Hier kreeg ik in de voormiddag een korte rondleiding en een inleiding in Fork en sass. Na de middag was er eerst een presentatie over de toekomst van Fork, dan een cursus over SEO en tot slot uitleg over Google Analytics. Hoewel ik me op voorhand niet zoveel gedachten heb gemaakt over deze dag, is deze beter gelopen en heb ik meer geleerd dan ik had kunnen verwachten.

Ik dank het bedrijf Wijs dan ook voor deze dag."

Ook voor het Wijs team is dit een unieke kans om te proeven van de samenwerking met mensen met een arbeidsbeperking en zo bewust bezig te zijn met diversiteit. Door dit initiatief hebben we de organiserende instanties wat beter leren kennen. Een dikke merci aan Nathalie van GTB Vlaanderen en Vibeke van  UCBO voor de perfecte organisatie!

Lees meer

Nieuwsbrief

Doe zoals meer dan 1700 marketing en design experts en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol inzichten, tips en verrassende nieuwigheden.