Digital Marketing First 2012

26 september 2012 Inzichten /

Digital Marketing First is een initiatief van Inside Digital Media en is uitgegroeid tot het grootste interactief marketing event in België. Hier kom je de voornaamste spelers uit de digitale marketing tegen en zijn er tal van workshops, waaronder ook van Bart De Waele, onze CEO.

Naar goede gewoonte is ook dit jaar Wijs van de partij met een vernieuwde stand. Kom daarom zeker eens langs op donderdag 11 oktober 2012 in Tour&Taxis Brussel en bezoek ons op stand B13. Wij bieden je niet enkel heerlijke koffie aan, maar ook de kans om met ons te komen praten over online strategie, webdesign, webdevelopment, online marketing, conversie marketing, social media marketing ...
De toegang is gratis voor bezoekers, na inschrijving op de website www.digitalmarketingfirst.be

Uiteraard moet je niet wachten tot 11 oktober om een babbeltje te slaan met een van onze online consultants. Neem gerust contact met ons op via info@wijs.be of op +32 (0)9/335 22 80.

Daarnaast bieden wij ook gratis workshops aan! Schrijf je in en kom meeproeven van onze kennis. Opgelet: plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Bart De Waele
CEO & Founder

Lees meer

Nieuwsbrief

Doe zoals meer dan 1700 marketing en design experts en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol inzichten, tips en verrassende nieuwigheden.