De maand van Wijs: Maart

29 maart 2013 Inzichten /

"Nooit is maart zo zoet, of hij sneeuwt een volle hoed." - Weerspreuken: wij zijn fan. Maar waar we zo mogelijk nog enthousiaster tegenover staan is het delen van kennis. Daarom een kort overzicht van waar we deze maand over schreven, en wat er verder nog gaande was bij Wijs.

Blogposts

De programmagids van Vier en Vijf

Hannes schreef een interessant stukje proza over hoe we tot het opstellen van de programmagids van Vier en Vijf kwamen. Ook staat hij even stil bij de mogelijkheden die de toekomst kan bieden op dat vlak.

Het einde van E-mail?

Tom ontkent dat e-mail binnenkort een stille of luidruchtige dood zal sterven, maar argumenteert wel dat er op dat vlak een kentering plaatsvindt. Lees hier zijn conclusies, mét kleurrijke grafieken - hoera!

Online adverteren via real-time bidding

Realtime what now? Phillippe verschaft ons informatie over wat Realtime Bidding precies inhoudt, en - belangrijker nog - waarom bedrijven hier best wel of niet zouden op intekenen.

De online winkelervaring verbeteren met experience marketing

Kan je unieke winkelervaringen vertalen naar een online gegeven? Koen claimt van wel, en biedt ons enkele inzichten gekoppeld aan interessante praktische voorbeelden om dit te staven.

En verder…

Verder zonden we onze zonen en dochters uit naar verschillende evenementen:

Ondernemen 2013

Collega Ruth hield onze eer hoog op ondernemen 2013. En dat er interessant volk rondliep kun je hier  zien.

Talent met engagement

Ilse sprak op de seminariedag 'Talent met engagement' een geïnteresseerd publiek toe over gamification op de werkvloer. Haar presentatie vind je hier!

Google Engage

We vaardigden drie online marketeers af voor Google Engage, met als doelstelling om wijzer - no pun intended - terug te keren.

Duodag

Wijs was van de partij voor Duodag, de dag voor personen met een arbeidsbeperking. Daarbij ontvingen we Karen, die hier  haar ervaring uit de doeken doet.

Wil je op de hoogte blijven van wat we doen, en af en toe getrakteerd worden op smakelijke stukjes kennis? Volg ons op Twitter en op Facebook!

Lees meer

Nieuwsbrief

Doe zoals meer dan 1700 marketing en design experts en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol inzichten, tips en verrassende nieuwigheden.