Nieuwe webshop voor Delta Light

Van Delta Light kregen we de opdracht om een website te creëren die het heel gebruiksvriendelijk maakt om zowel snel gewenste producten te vinden als inspiratie op te doen binnen hun uitgebreid productgamma. Met een sterke integratie van hun bestaande producten-database bouwden we een responsive website die de bezoekers begeleidt in een zoektocht naar hun perfecte verlichting.

Delta Light, 2014 - 2015

We stonden in voor Webdesign, PHP oplossingen

Dankzij de modulaire opbouw van het design zijn we tot een mooi strak resultaat gekomen. De huisstijl van Delta Light is duidelijk aanwezig en de website is op prachtige wijze responsive opgebouwd. Het indrukwekkend fotomateriaal en de subtiele details zorgen voor een tijdloos ontwerp waar de content centraal staat. De huisstijl van Delta Light heeft ook jaarlijks een ander accentkleur. Hier hebben we rekening mee gehouden zodat het wijzigen van de kleuren snel en eenvoudig kan gebeuren.

De website van Delta Light wordt vaak door terugkerende klanten bezocht die keer op keer dezelfde informatie nodig hebben. Speciaal voor hen ontwikkelden we het MyDeltalight platform. Via dit platform kunnen gebruikers producten, projecten of afbeeldingen “pinnen”. Dit wordt opgeslagen in gepersonaliseerde lijsten, die ze later als pdf, zip file of in een gepersonaliseerd en mooi gestijld dossier kunnen downloaden. Ook professionele gebruikers zoals architecten en aannemers halen meer uit de website dankzij de tool in MyDeltalight.

Delta Light biedt een groot gamma aan architecturale verlichting aan. Vaak zijn slechts een aantal lampen van toepassing op het project waar hun klanten mee bezig zijn. Daarom werkten we een bijzonder uitgebreide facetnavigatie uit. Een snelle en gebruiksvriendelijke inspiratiebron voor zowel professionele klanten als particulieren. Wil je een led lamp die in je plafond ingebouwd is? Drie keer klikken en je krijgt enkel nog de gewenste resultaten te zien!

Laatste nieuwe pareltjes