System

Designing user experience, key message, technical engine

Onze aanpak / System


Op basis van de customer journeys, het kwalitatief en kwantitatief onderzoek en het communicatieconcept, worden de krijtlijnen van het digitaal platform of digitaal product uitgetekend. Het uiteindelijke resultaat daarvan is de som van enkele factoren: user experience (UX), design / front-end development, back-end development en marketing. Het zijn zulke team efforts die een project succesvol maken.

UX-power

Ons vijftienledige UX-team tekent mobile-first oplossingen uit in werkende prototypes die snel getest en gevalideerd kunnen worden door de eindgebruikers. Vervolgens zorgen onze UX copywriters ervoor dat het prototype de nodige short en long copy krijgt om het verhaal wervend en helder te maken.

UX Studio

Veel ideeën maar niet de mankracht om ze uit te rollen? Wijs UX studio is een gespecialiseerd design team, dat integreert met het jouwe om snel en veel impact te hebben op jouw digitaal ecosysteem.

Meer over Wijs UX Studio

Multitech

Nadat het prototype volledig in HTML en CSS uitgewerkt werd, bekijkt de functioneel analyst welke technologie het meest geschikt lijkt voor dit project. Het Wijs-team begeleidt projecten op meerdere technologieën, en ondersteunt er zelf vier in-house: PHP/Symfony, .net/Sitecore, Angular en Hubspot.

Monitoring en optimalisatie

Onze marketeers voorzien alle platformen vervolgens van de nodige tracking en bijbehorende dashboarding. Maar een project is niet klaar bij de livegang. De resultaten worden na deployment nauwgezet gemonitord door ons geïntegreerde team. Zo kunnen we snel conversie-optimalisaties doorvoeren wanneer nodig.

KBC Bank
Partena
vdab
Carrefour