Sitecore

Home / / / Sitecore

Bezoeker centraal

Er zijn tal van prima cms systemen op de markt, maar Sitecore is er eentje buiten categorie. Sitecore behoort tot de nieuwe generatie systemen dat boven alles een 'customer experience suite' is. Het spitst zich toe op de klantbeleving en gaat daarmee veel verder dan de bestaande cms-systemen. Wijs kiest voluit voor Sitecore omdat we geloven dat het systeem denkt zoals wij denken: je vertrekt vanuit de bezoeker en bouwt van daaruit een gepersonaliseerde gebruikerservaring op. Alles in Sitecore is opgebouwd rond die gebruiker en wat hij op jouw platform doet, en dat maakt dat het helemaal tegemoet komt aan de noden van de (digital) CMO van vandaag.

Waarom Sitecore?

  • Je content managen, e-mails versturen, marketingacties automatiseren, productinformatie aanpassen of je digital assets beheren: je doet het allemaal vanuit één en hetzelfde platform. Sitecore is op dat vlak een echt all-in-one marketingmonster.
  • Je klant ècht kennen: Sitecore is 'de King' als het aankomt op data-driven personalisatie. Op basis van data wordt een profiel per klant opgesteld. Dat gebeurt cross-channel, elke interactie wordt bijgehouden. Je hebt dus toegang tot gedetailleerde info per klant: het perfecte begin om gerichte actie te ondernemen.
  • Geen limieten. Sitecore schaalt mee met jou. Data worden gecapteerd vanaf het prille begin, ongelimiteerd.
  • Personalisatie en automatisatie: vanuit het bezoekersprofiel haal je inzichten om te personaliseren en automatiseren. Zo creëer je een betere gebruikerservaring, toegespitst op elk individuele gebruiker.
  • Snel en accuraat reageren op welke actie ook van je klant wordt kinderspel. Ook die automatisatie is omni-channel, elk touchpoint van de klant wordt erin opgenomen.
  • Multisite – multilingual: Sitecore heeft geen problemen met verschillende subsites of complexe hiërarchiën. Ook internationale webprojecten hebben we in de vingers dankzij Sitecore.
  • Volgens het Gartner Magic Quadrant van 2015 is Sitecore een 'topleader'. Sitecore bevindt zich rechtsboven, wat wijst op een leider op de markt die een duidelijk en goed onderbouwde visie combineert met een hoog niveau van functionaliteiten. Het is dus een systeem dat veel zekerheid biedt aan jou als CMO.

Slim en geautomatiseerd

Sitecore is dus een CMS dat toelaat om de getoonde content af te stemmen op de informatie die het systeem leert over de gebruiker. Bovendien wordt dat gecombineerd met een hoge graad aan marketing automation: het tonen van die content verloopt automatisch. Daarmee komt Sitecore als geen ander tegemoet aan de noden van elke (digital) marketing manager.


Ook voor een berg van een uitdaging met je merk? Bel ons voor een creatieve sprint.

Maak een afspraak

Bel ons +32 9 335 22 80