PHP oplossingen

Home / / / PHP oplossingen

Open source

Als het over CMS systemen gaat, kan je niet om PHP heen. Een aantal van de meest gebruikte systemen zijn erop gebouwd. Denk aan Drupal, Joomla, Magento, Wordpress... De PHP systemen waar Wijs mee werkt zijn steeds open source, en worden mee onderhouden door een uitgebreide wereldwijde community. De schaal waarop die systemen worden gebruikt, maakt het eenvoudiger om voor alle vragen een oplossing aan te kunnen bieden, zonder dat we daarvoor helemaal van nul moeten beginnen.

Flexibel

Een webplatform of applicatie mag nooit een statisch gegeven worden. Op basis van inzichten die we krijgen van de bezoekers, moedigen we uitbreidbaarheid en flexibilteit aan. Wij voorzien snel een solide basis waarop makkelijk extra functionaliteiten gebouwd kunnen worden.

Bij Wijs ligt de lat hoog. Erg hoog. Daarom bouwden we een eigen cms-systeem in PHP. Inzetbaar voor precies dat project dat jij voor ogen hebt.

Harmony

Bestaande cms-systemen doen hun werk prima, maar wie een website op maat wil, kan al snel in de problemen komen bij het gebruik van standaardmodules. Onze klanten hebben steeds vaker een oplossing nodig die niet in een standaardpakket zit, dus bouwden we Harmony, een CMS gebouwd op Symfony, één van de meest gebruikte development-frameworks. Het is licht en flexibel, makkelijk uitbreidbaar, en laat onze developers toe om toch unieke zaken te realiseren.

Klein tot groot

We ontwikkelden een eigen set van bundels met alle basisfunctionaliteiten. Daarmee kunnen we 90% van wie hier aanklopt verder helpen. Bovenop die solide basis bouwen onze knappe developers dan welke extraatjes je maar wil. Resultaat: een volledig op maat gemaakte website die precies doet wat jij wil, zonder tegensputteren. Actief in e-commerce? Daar is Harmony op zijn sterkst. Van een klein platform tot unieke, professionele, schaalbare, en als het moet uiterst complexe webshop, op jouw maat.

Drupal

Niet elk project vereist een unieke technische onderbouw. Is de grootste uitdaging van jouw website het beheer van alle content? Dan biedt Drupal misschien wel de uitkomst. Ook voor projecten die een snelle time to market vereisen is het een interessante oplossing. Drupal is net als Harmony en Sitecore een technologie die we in house aanbieden. Het grote draagvlak, het feit dat het 1 van de marktleiders is in het segment, en de levendige open source community maken het een technologie die helemaal past in de multitech-filosofie die Wijs uitdraagt.


Ook voor een berg van een uitdaging met je merk? Bel ons voor een creatieve sprint.

Maak een afspraak

Bel ons +32 9 335 22 80