Development

Home / / Development

De technologie achter de website

Een website waar je vlot door navigeert, performant is, bezoekers inspireert,... daar halen wij eer uit hier bij Wijs. Om de complexiteit daarvan te verbergen, heb je een technisch topteam nodig.

Dé technologie waarmee je elke website kan bouwen? Die bestaat niet. Daarom zetten wij in op multitechnologie en starten we elk project met een open mind en onafhankelijk van welke technologie ook. We definiëren eerst strategie en visie van jouw project, en gaan dan pas bekijken welke technologie daar het best bij past. Alles is mogelijk, maar we verliezen nooit het doel uit het oog: een website die door elke betrokken partij een succes genoemd wordt.

Made-to-measure

Wij beginnen dus bij wat jij voor ogen hebt, om zo de beste technologie te kiezen voor je project. De sterkste technologieën bouwden we in huis uit, met als resultaat een krachtig team van experts die zelfs bij de meest complexe projecten hun coolness niet verliezen. Blijkt dat een andere technologie beter matcht met jouw project? Geen probleem, we hebben intussen een neus voor steengoede developers in diverse domeinen. Een technisch topteam in huis en de juiste mensen buitenshuis: dat geeft Wijs de luxe van ‘technologie-onafhankelijkheid’: niet wij bepalen de technologie, maar het project.

High tech team

Dat we zoveel technologie in huis willen houden, is natuurlijk ook omdat websites bouwen in ons DNA zit. Door de jaren heen hebben we een ijzeren systematiek ontwikkeld om websites te bouwen. Vaak vertrekken we van user stories, om een grondig inzicht te krijgen in wat de bezoeker wil. Op basis daarvan voeren onze analisten een functionele en technische analyse uit. We brengen externe koppelingen in kaart, doen aanbevelingen voor het cms en halen het onlinemarketingteam erbij voor advies omtrent automatisatie en content. Een uitgebreid onderzoek dus, voor de developers aan de slag gaan voor de technische uitwerking. Het unieke feit dat al die experts hier bij ons in huis aanwezig zijn en samenwerken in geïntegreerde teams, maakt dat we zelfs grote, complexe projecten tot een goed eind kunnen brengen.

Mens en machine

We hebben straffe ontwikkelaars in huis en daar zijn wij behoorlijk trots op. Maar tegelijk steken we hier bij Wijs veel tijd en moeite in het automatiseren van ons proces. Dat kan zijn op het vlak van deployen, maar ook automatische testen bijvoorbeeld. Die automatisering komt jouw website ten goede, en natuurlijk ook ons proces. Voor onze developers komt er zo bovendien meer tijd vrij zichzelf te verdiepen in nieuwe technologieën en te onderzoeken of er misschien zaken zijn om onze geoliede machine nog gesmeerder te laten lopen.

KBC Bank
Partena
vdab
Carrefour
 


Klaar voor de volgende stap in digitaal? Stijn helpt je graag verder.


Maak een afspraak

Bel ons +32 9 335 22 80